Slagerij J. de Jager
Slagerij de Jager verkoopt al meer dan 100 jaar vleesproducten in Oppenhuizen en Uitwellingerga en omgeving.
Jelle de Jager is inmiddels de 5e generatie De Jager.
Onze slagerij ligt prachtig gelegen tussen Sneek en Joure, vlakbij de friese meren. U kunt met de boot door het dorp varen, aangelegd zijn wij lopend binnen 5 minuten te bereiken.
Coronamaatregelen:
Wij zijn geopend volgens de normale openingstijden, en bent u welkom in onze winkel. Om onze klanten zoveel mogelijk te beschermen tegen dit virus, is het verstandig om het advies van 1,5 meter afstand na te streven. Ziet u meerdere klanten in de winkel, wacht dan rustig buiten of in uw auto.
info@slagerijdejager.nl
0515 559262
Openingstijden rond kerst en oud & nieuw 2024
Rond kerst en oud & nieuw hebben we de volgende openingstijden
Ma 23-12 | 14.30 - 17.30 uur |
Di 24-12 | 08.00 - 16.00 uur |
Woe 25-12 | Gesloten |
Do 26-12 | Gesloten |
Vrij, Zat | Gesloten |
Ma 30-12 | 14.30 - 17.30 uur |
Di 31-12 | 09.00 - 14.00 uur |
Woe 01-01 | Gesloten |
Bestellen kan in de winkel, telefonisch 0515559262 of via info@slagerijdejager.nl.
Kom langs in de winkel, of kijk op www.slagerijdejager.nl voor onze heerlijke ambachtelijke producten.
Smakelijke decembermaand 2024
Bereiding en bewaar adviezen van de rollade, droge worst en kip in braadzak
Heeft een heerlijke rollade gekregen? Of droge worst in een vacuüm verpakking? Hierbij tips en adviezen voor deze producten.
De bereiding van de runderrollade.
Haal de rollade een paar uur van te voren uit de vacuüm verpakking en laat de rollade op temperatuur komen op kamertemperatuur. De rollade is gekruid, klaar om te bereiden. Deze runderrollade is het lekkerst wanneer hij wat rosé gebraden is. Wij adviseren ongeveer 20 minuten per 500 gram. Dus voor een rollade van 1 kilo (1000 gram) een bereiding van 40 tot 45 minuten. U kunt de rollade in de oven doen op 165-175° C of in een braadpan met ruim boter.
De bereiding van de HOH rollade en varkens rollade. 30 min per pond
Haal de rollade een paar uur van te voren uit de vacuüm verpakking en laat de rollade op temperatuur komen op kamertemperatuur. De rollade is gekruid, klaar om te bereiden. Wij adviseren ongeveer 30 minuten per 500 gram. Dus voor een rollade van 1 kilo (1000 gram) een bereiding van ongeveer een uur. U kunt de rollade in de oven doen op 165-175° C of in een braadpan met ruim boter.
Bewaaradvies droge worst
Wij adviseren voor gebruik deze droge worst uit de verpakking te halen en hangend laten drogen op kamertemperatuur. Eventueel kunt u de droge worst invriezen en voor later gebruik laten ontdooien en drogen.
Bereidingsadvies Kip in braadzak.
De oven voorverwarmen op 180° C. Doe de kip in braadzak 50 minuten op 180° C in de oven. Daarna de zak boven open knippen en de kip nog ongeveer 15 min. terug in de oven doen voor een krokant korstje.
Weekaanbieding- Slagerij
Iedere week hebben wij een andere duo aanbieding voor de vleeswaren! Zie de weekfolder. ►
Dinsdag
Verse worst 6 stuks € 4,95
Woensdag = gehaktdag
Half-om-half gehakt
Rundergehakt
Ons assortiment
Kijk voor ons uitgebreide assortiment op www.slagerijderjager.nl.
In onze toonbank bieden wij u een gevarieerd assortiment aan heerlijke vleesproducten!
Eerlijk ambacht met persoonlijke aandacht!
Bij ons bent u op de juiste plek voor een ambachtelijk stukje vlees. Met persoonlijke aandacht kunt u het biefstukje in de gewenste maat krijgen. Een handgeknoopte rollade wordt op bestelling gemaakt, extra mager of juist wat vetter, iets meer kruiden of liever wat minder zout. Geen probleem!
Spek zoals spek hoort te zijn!
Vleeswaren en borrelhapjes!
Heerlijke eigengemaakte vleeswaren; een traktatie voor op de boterham, of als borrelhapje!
De eigengemaakte grillworst (runder, varkens, of met kaas) is een van de favorieten van onze klanten.
Woensdag reclame!
Half-om-half en Rundergehakt in de aanbieding.
Specials!
In samenwerking met onze collega Friesche Ambachtelijke Slagers bieden wij een wekelijkse special. Een heerlijk stukje rund, varkens, of kipvlees net even anders! Deze specials kunt u vinden op onze folder, of webside. Een voorbeeldspecial op de foto hieronder.
Gourmetschotel
Niet alleen tijdens de decembermaand is het lekker en gezellig om te gourmetten; het hele jaar kunt u onze gourmetschotels bestellen. Wij maken het dan voor u klaar.
Een smakelijk kadootje nodig?
Een heerlijk kado kunt u vanaf 10 euro naar eigen wens samenstellen. Opgemaakt op een houten dienblad, maar ook Friesche kadoverpakkingen met een smakelijke inhoud zijn lekker om te geven. Kadobonnen (ieder gewenst bedrag) zijn ook bij ons verkrijgbaar!
Onze droge worst kan feestelijk verpakt worden in een Friesche kadoverpakking.
Openingstijden Slagerij de Jager
Dit zijn onze openingstijden:
Woensdag 9.00-12.15 13.30-17.30
Donderdag 9.00-12.15 13.30-17.30
Vrijdag 9.00-12.15 13.30-17.30
Zaterdag 9.00-12.15
info@slagerijdejager.nl
0515 559262
Maandag | gesloten |
Dinsdag | gesloten |
Woensdag | 09.00-12.15 / 13.30-17.30 |
Donderdag | 09.00-12.15 / 13.30-17.30 |
Vrijdag | 09.00-12.15 / 13.30-17.30 |
Zaterdag | 09.00-12.15 |
Zondag | gesloten |