2024-10-11 10:55:34
vrijdag 11 oktober 2024

TOP'63 en Adidas TEAM slaan handen ineen voor meerjarige samenwerking

TOP'63 en Adidas TEAM hebben met trots een meerjarige samenwerking aangekondigd, waarmee de voetbalclub uit Oppenhuizen/Uitwellingerga vanaf het seizoen 2024-2025 in Adidas-tenues zal spelen. Deze overeenkomst betekent niet alleen een kwaliteitsslag voor de club, maar biedt ook tal van voordelen voor haar leden.

Lokale wortels, internationale allure
Joost Jetten, afkomstig uit Sneek en salesmanager van Adidas TEAM, heeft een persoonlijke band met de overeenkomst. Zijn vader, Tiete Jetten, speelde in een ver verleden jarenlang voor TOP'63, waardoor de samenwerking voor Joost extra bijzonder is: “Het is geweldig om de club waar mijn vader heeft gevoetbald, nu deel te zien uitmaken van de Adidas-familie. Adidas TEAM streeft ernaar om clubs op elk niveau te ondersteunen met hoogwaardige sportkleding, en we zijn verheugd dat TOP'63 nu in onze tenues zal spelen.”

Een belangrijke stap vooruit
Voorzitter Pier van der Meer van TOP'63 ziet de samenwerking als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de club. “We zijn enorm blij met deze overeenkomst,” zegt hij. “De kwaliteit en uitstraling van Adidas-producten zullen onze spelers zeker inspireren om op hun best te presteren. Bovendien krijgen we toegang tot een breed scala aan trainingskleding en accessoires.”

Voordelen voor de leden
Naast de wedstrijdtenues brengt de samenwerking ook voordelen voor de leden van TOP'63. Leden krijgen toegang tot een speciale clubshop met Adidas-producten en kunnen deelnemen aan het AdiClub-lidmaatschapsprogramma, dat exclusieve voordelen biedt. Ook krijgen zij de kans om mee te doen aan unieke voetbalervaringen georganiseerd door Adidas.

Een speciale dank gaat uit naar materiaalman Max Alders, die een grote rol heeft gespeeld in het tot stand komen van deze samenwerking.

Met deze overeenkomst zetten TOP'63 en Adidas TEAM een stap richting een succesvolle toekomst, waarin lokale tradities worden versterkt met internationale kwaliteit.


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie