2024-08-06 19:50:33
dinsdag 6 augustus 2024

Sinds kort in Top en Twel: Boschma Feestverhuur voor ieder feest!

Heb je binnenkort iets te vieren? Dan zorgt Boschma Feestverhuur ervoor dat je dag onvergetelijk wordt. In het assortiment vind je namelijk de leukste feestpoppen die ieder feest opfleuren, zoals Abraham- en Sarahpoppen, maar ook poppen voor geslaagd of pensioen en andere feestpoppen. Daarnaast verhuurt Boschma Feestverhuur ook een huwelijkspaar XXL en zelfs een springkasteel. Door het grote aanbod is er voor iedere gelegenheid een bijpassende feestpop. 

Wie zijn wij?
Sinds juli 2024 is Feestverhuur Boschma opgericht door Timo Boschma en Nynke Hoogland. Het bedrijf is gevestigd in zowel Kollumerpomp als Uitwellingerga. Op beide locaties kun je alle feestpoppen en springkastelen afhalen. "Heb je vandaag nog een feestpop nodig of heb je een andere vraag? Door onze flexibele werkwijze is er veel mogelijk in overleg en zijn we altijd bereid om met je mee te denken", laat Timo Boschma weten.

Heeft Boschma Feestverhuur je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op de website van Boschma Feestverhuur of neem contact op via info@feestverhuurboschma.nl of telefoonnummer 06 1018 7305. 


Geplaatst door: Feestverhuur Boschma

advertentie