2024-10-03 18:21:18
donderdag 3 oktober 2024

Doe mee met de Levende Adventskalender in Top en Twel!

Op weg naar kerstmis – van 1 t/m 24 december – openen we elke dag in de adventsperiode een luikje: heel letterlijk. Er gaat elke dag ergens in Oppenhuizen of Uitwellingerga een deur open waar je van harte welkom bent om binnen te komen voor koffie/thee en ontmoeting.

Het kan op de ochtend, de middag of de avond zijn: dat verschilt van dag tot dag. Veelal gaat het ‘gewoon’ om een informele bijeenkomst: gezellig een bakkie doen bij iemand uit het dorp samen met anderen die die dag zin en tijd hebben om te komen. Soms is er een geplande activiteit zoals een winterverhaal dat vertelt wordt of een knutsel- of kerststukje maken. Er staat ook aangegeven wanneer er iets voor de kinderen bij is.

Waar vind je straks de adventskalender met de bijbehorende locaties en tijdstippen? Natuurlijk op de socials van de kerk: Facebook en Instagram, maar ook op topentwelonline.nl. Na het succes van de kerstwens van vorig jaar, nu een bijzonder nieuw project om met elkaar de winterse dagen van december net weer ietsje specialer te maken.

Lijkt het je leuk om als gastheer of gastvrouw mee te doen? En je huiskamer (of een andere ontvangstruimte: mag ook in een verwarmde schuur natuurlijk of bij de vuurkorf in de tuin) voor anderhalf uur op een ochtend, middag of avond open te stellen?! Meld je dan aan bij Trienke Westert (06-53254831), Foekje Veldhuis (06-23215593) of Nicolle Pronk (06-25480758). Aanmelden voor 10 oktober! Graag aangeven of je een voorkeur voor een dag en dagdeel hebt.

Namens de kerstcommissie van de Johanneskerk: graag tot ziens bij één van de luikjes!


advertentie