2024-10-13 15:07:15
zondag 13 oktober 2024

Trouble met Troubeloer

Vorig weekend brachten de drie vrouwen van Troubeloer voor de eerste keer een volledig liedjesprogramma met eigen geschreven nummers ten gehore. De 90 aanwezigen in het kerkje van Sandfirden werden meegenomen op een muzikale inspectie naar perfectie. Begin november doet Troubeloer dat ook in Oppenhuizen.

Van hot naar her
Marijke, Ditte en Monica vormen gezamenlijk het muziektrio Troubeloer. Monica Jorna komt uit Oppenhuizen en zij vertelt dat hun naam is ontstaan door verschillende taalinvloeden. Er zit een verwijzing in naar de troubadour die met zijn (in dit geval haar) gitaar door het land reist. Maar ook het Engelse ‘trouble’ diende als inspiratie. Ervaringen uit het leven vertalen zij namelijk naar de veelal Nederlandstalige liedjes waarbij de ene songtekst grappig is en de andere vol problemen (trouble) zit. Het gaat van hot naar her, van orde naar chaos, van pijn naar hoop en van politiek naar liefde. Om tot een imperfecte perfectie te komen.

Huiskamerconcert op 1 en 2 november
Het eerste huiskamerconcert (op de Sjaerdawei 1) zat zo snel volgeboekt, dat er een tweede datum bijgekomen is. Wil je dus op vrijdag 1 november om 20.00 ook komen luisteren? Of wil je op de reservelijst voor zaterdag 2 november 20.00? Meld je dan aan via troubeloer@gmail.com  Op dit moment zijn er nog 28 plekken vrij op 1 november, maar VOL=VOL.  


advertentie