2024-09-17 16:30:45
dinsdag 17 september 2024

Dringende oproep van peuterspeelzaal Boartlik Bigjin

Voor de zomervakantie luidde de leiding van peuterspeelzaal Boartlik Bigjin al de noodklok en nu doen ze weer een oproep aan ouders/verzorgers om je kind/kinderen die in de toekomst gebruik willen maken van de peuterspeelzaal alvast aan te melden.

Helaas lopen de aantallen drastisch achteruit en daardoor lopen de groepen behoorlijk leeg. Dit houdt in dat (wanneer de groepen niet aangevuld worden) er geen twee leidsters meer voor de groep mogen staan. Er wordt zelfs gevreesd voor de toekomst van de peuterspeelzaal en dat wil de leiding uiteraard voorkomen. "Wij zijn en worden blij van alle peuters die bij ons komen, óók als je kind al bij ons komt en je meer ochtenden wilt afnemen."

Over Boartlik Bigjin
Peuterspeelzaal Boartlik Bigjin is een uitdagende, veilige en liefdevolle opvang met twee pedagogisch medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de kinderopvang. De kinderen worden op een speelse manier, en met veel humor en plezier voorbereid op de basisschool. 

Voor het dorp, de basisschool en de omgeving is een goeddraaiende opvang ook van groot belang. Heb jezelf belangstelling of ken je peuters die bij ons willen komen spelen en leren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via telefoonnummer 06-10025665

Zie ook de website van Kinderopvang Friesland



advertentie